EVROPAKOŠARKA

Pablo Laso pred put u Beograd: Nismo se uobrazili

Real je tokom sezone imao velike amplitude, rezultatske i u igri. U jednom trenutku se zbog toga na najjačem udaru našao trener Pablo Laso. Ali, iskusni stručnjak kome je ovo 11. sezona na klupi Kraljevskog kluba i čiji je treći natrofejniji trener, sa šansama da uskoro preskoči Lola Sajnca na drugoj poziciji, trijumfalno je iznio sav taj pritisak i rutinski proveo Madriđane kroz plej-of seriju sa Makabijem.

– Razumijem da ste prije mjesec dana mislili da nismo kandidati (za titulu), ali nikada nismo prestali da vjerujemo u to. Veoma brzo smo odradili plej-of. Imali smo veoma komplikovan raspored – ne samo mi, nego svi timovi. U najboljem trenutku sezone nas je kovid zaustavio na 10-15 dana, pa nisam imao osjećaj prije mjesec dana da smo u tako lošem stanju. Ono što se dešava je da kada izgubite, štampa i navijači i svi misle da niste u pravu. Ali…rekao je Laso pred put u Beograd.

Protivnik Reala u polufinalu F4 u Beogradu biće njegov tradicionalno najveći rival Barselona s kojom se ove sezone susreo čak šest puta. Slavio je samo u prvom meču – finalu Superkupa.

– Na Fajnal-foru, ako nisi ‘gladan'… Kakve veze ima šta se dogodilo ranije? Nalazite se na Fajnal-foru. Drugačija je utakmica. Morate da imate tu takmičarsku glad bez obzira ko vam je rival. Konkurentnost ne zavisi od rivala već od vas samih…dodao je Laso.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: unicvv shop
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button