BIHRUKOMET

Lukićev oproštaj od navijača na najljepši način

Rukometaši Dervente savladali su Mladost sa 39:31 u 25. kolu Prve lige Republike Srpske, a to je ujedno bila i posljednja utakmica u karijeri Gorana Lukića pred domaćom publikom.

Borbeni bek koji je uvijek davao sve od sebe u dresu sa voljenim grbom odlučio je da stavi tačku, a od parketa na kome je prolio toliko znoja i sa saigračima ispisao lijepe stranice istorije kluba koji je godinama bio u vrhu Premijer lige oprostio se sa tri gola.

– Htio bih da se zahvalim svim navijačima, saigračima i ljudima koji su bili u klubu tokom svih ovih godina, a koji su mi i pomogli da se osjećam tako posebno. Iza mene su neki nevjerovatni momenti. Došlo je vrijeme za oproštaj, Derventa i dalje ostaje u srcu. Mojim saigračima želim sve najbolje i u narednim sezonama u najdražem dresu – rekao je Lukić.

Do devete pobjede u sezoni domače je predvodio Goran Zemunović sa deset pogodaka, osam je upisao Danijel Božić, a dva manje Stanko Stanković. Najviše golova, šest, za Mladost upisao je Veljko Buhač, jedan manje dao je Miloš Maksimović Miloš, a po četiri puta su pogodili Milorad Kecman i Tarik Mujičić.

U posljednjem kolu Dervente gostuje Drini u Zvorniku, dok Mladost igra gradski derbi sa ORK Borac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: dewasgp
Back to top button