BIHKOŠARKA

Još jedna junačka partija Leotara i ABA 2 na vidiku

Košarkaši Leotara junačkom igrom i pobjedom protiv Sparsa (104:95) su se približili ABA 2 ligi, pošto kolo prije kraja Lige 6 imaju omjer 4-5 i blizu su četvrtog mjesta.

Da bi uspjeli u toj namjeri moraju da savladaju Borac u Banjaluci, a i sa porazom mogu do toliko željene pozicije ukoliko im se pokolope neki rezultati. Ipak, ono što su već sada uradili momci Marka Ičelića stvarno je odlično s obzirom na budžet i skraćenu rotaciju zbog povreda. Sa momcima koji u srcu nose grb ovog kluba i porodičnom atnosferom sve je moguće. Pokazali su to nebrojeno puta ove sezone, pa i večeras. Do pobjede ih je vodio maestralni Božo Đurasović sa 28 poena, pa se može reći da je igrao i za povrijeđenog brata Nikolu. U sjajnoj atmosferi u punim “Bergovima” pratio ga je Dušan Šakotić sa 23, a Nikola Jeftić postigao je 15. Kod ekipe iz Sarajeva najefikasniji je bio Marko Ramljak sa 24.

Bitnu pobjedu ostvario je i Borac koji je slavio u Tuzli, pa još ima teoretskeu šansu da se pobjedom protiv Trebinjaca nađe među putnicim au ABA 2.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button