ODBOJKAOSTALI SPORTOVI

Nikola Rosić: Odbojkaši Zvezde će osvojiti titulu!

U centru pažnje odbojkaške javnosti u Srbiji je start Lige nacija. Orlovi večeras u 22.30 igraju protiv Bugarske. U sijenci te utakmice protiče prelazni rok i ostale aktivnosti srpskih odbojkaških klubova.

Možda i najviše posla imaju u OK Crvena zvezda. Ekipa je ostala bez prvog korektora, novog reprezentativca Nikole Meljanca, koji je našao novi angažman u Južnoj Koreji. S druge strane crveno-bijele je pojačao primač Lazar Marinović, koji je stigao iz redova večitog rivala Partizana i takođe se izborio za reprezentativni dres Orlova.

– Sve se na kraju tako poklopilo da nas Meljanac napušta i odlazi u Južnu Koreju. U narednim danima ćemo riješiti to pitanje korektora. Imaćemo još bolju ekipu nego prošle sezone, tako da će sve uskoro biti poznato. Idemo na sve moguće trofeje, poručio je Rosić.

Crveno-bijele dame će pokušati da odbrane duplu krunu, dok će momci napasti titulu koju čekaju od 2016. godine.

– Red je na momke. Stvarno je u Srbiji velika konkurencija i to me izuzetno raduje i motiviše. Vjerujem u svoju ekipu i mislim da ćemo osvojiti titulu, optimista je Rosić.

Generalni direktor Crvene zvezde vjeruje i u nasljednike u reprezentativnom dresu. Ne slaže se sa pričom da u Srbiji nema talenata kao nekada.

– Kod nas uvijek ima materijala, samo danas možda nema toliko strpljenja. Naša reprezentacija je narod navikla na najviše rezultate, da se uvijek osvaja medalja. Opet kažem, materijala ima, samo treba raditi i istrpiti mlade igrače, pa će i rezultat doći, rekao je Nikola Rosić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: pop over here
Back to top button