KOŠARKAREGION

KLS: Skandalozna odluka Partizana!

U danu kada je Partizan odlučio da istupi iz plej-ofa Superlige Srbije, oglasilo se i samo takmičenje zvaničnim saopštenjem. Naime, iz kancelarije Košarkaške lige Srbije ističu da je odluka kluba iz Humske štetna po košarku.

“Košarkaška liga Srbije je veoma neprijatno iznenađena i vrlo razočarana odlukom Partizana da istupi iz takmičenja. Odluka koja je sama po sebi skandalozna je i dodatno nekorektna pošto je zvanično saopštena pred sam početak polufinalne serije plej ofa. Partizan je svojom odlukom nanio veliku štetu srpskoj košarci. Smatramo da odluka da se odustane od takmičenja u najvišem državnom rangu predstavlja nepoštovanje države Srbije posebno u trnutku kada država izdvaja ogromna novčana sredstva za sport, a prije svega za košarku i samim tim i za Partizan. Košarkaška liga Srbije je prinuđena da preduzme sve neophodne mjere koje su u skladu sa odredbama akata koji regulišu istupanje iz takmičenja. Košarkaška javnost će o svim budućim koracima KLS biti blagovremeno obaveštena”, stoji u saopštenju lige.

Plej-of se svakako nastavlja bez Partizana. U drugom polufinalu se sastaju Crvena zvezda i Mega, meč se igra u petak od 20.00 časova.

Ko prvi stigne do dvije pobjede ide u finale gdje se po svemu sudeći već nalazi FMP koji je trebalo u polufinalu da igra protiv crno-bijelih.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button