EVROPAKOŠARKA

Bogdanović propušta Evrobasket!

Košarkaš Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović gotovo sigurno neće igrati za Srbiju na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, može se zakqučiti čitajući izjavu prof dr Dragana Radovanovića koji je dugogodišnji ljekar nacionalnog tima Srbije.

– Naš reprezentativac je pre dve, tri sedmice operisao skakačko, desno koleno, a oporavak traži vreme, ne baš kratko, minimum tri meseca. Skoro svakodnevno se čujemo, zahvat je protekao u najboljem redu, na jednoj klinici u Kaliforniji. On ostaje još mesec dana u Americi, a onda bi trebalo da dođe u Srbiju, Beograd – izjavio je Radovanović za “Sport klub”

Nije teško “izračunati” da je učešće prvotimca Atlante na Evrobasketu (1 – 18. septembar) nemoguća misija. Ovo je, inače, druga operacija, ali ne istog koljena Bogdanovića, koji je krajem septembra 2018. dok je još bio član Sakramento Kingsa, morao da se podvrgne artoskopskoj proceduri. Bogdanović se povrijedio pred kraj NBA sezone, ali je uspio koliko, toliko da pomogne Atlanti u plej-ofu, kada ju je sa 4-1 u seriji eliminisao Majami.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button