BIHRUKOMET

Marsenić: Sa Leotarom idem u vrh tabele, u Slogi kao da sam bio četiri godine

Prvo pojačanje Leotara za novu sezonu Nemanja Marsenić vjeruje da će se dobro snaći u novoj sredini i da će doprinjeti klubu da ispuni ciljeve.

Kao što je trener Darko Tavrić najavio, Trebinjci će pretrpiti određene promjene u pauzi između dvije sezone, a Marsenić je doveden da popuni prazninu odlaskom Vladimira Tomića i Nikole Ivanovića. Sudeći prema onome što je za kratko vrijeme pokazao u Slogi iz Gornjeg Vakufa biće pravo pojačanje i svježa krv koju je trener Leotara tražio.

– Leotar je ozbiljna ekipa i očekivanja su najveća moguća. Cilj nam je da i dalje budemo u vrhu. Koliko sam čuo, potajno se nadaju i nastupu u Evropi već na jesen, ali o tom po tom – rekao je Marsenić.

Iako ističe da uglavnom ne poznaje nove saigrače, sa Premijer ligom se upoznao.

– Iskreno, liga je dosta lakša, malo mi je bilo teško i da se priviknem na to. Nastupao sam u Rabotničkom što je ipak nivo iznad. Svi su mi pohvalili Tavrićev način rada i siguran sam da će sve ispasti dobro, da ćemo napredovati kao ekipa i individualno – rekao je Marsenić.

Iako je pružao dobre igre, nije uspio da pomogne Slogi da sačuva status premijerligaša.

– Bio sam u Gornjem Vakufu četiri mjeseca, a kao da sam bio četiri godine, Žao mi je Sloge, sjajni su momci, fantastični navijači, ali nije nam se dalo – naglasio je Marsenić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 주식커뮤니티
  2. Povratni ping: 다시보기
Back to top button