BIHKOŠARKA

RADNO U IGOKEI Tri produžetka saradnje, jedno novo lice i promjena u stručnom štabu

Odmor uveliko traje u taboru Igokee, ali bez obzira na to uveliko se razmišlja o idućoj sezoni, kao i koracima koje treba preduzeti da bi ekipa ostala u vrhu regionalne ABA lige.

Trener Dragan Bajić i sportski direktor Vuk Radivojević, iako su na odmoru, u stalnoj su komunikaciji u vezi sa idućim potezima, a danas su povukli konkretne. Parafe na produžetak saradnje stavili su Nikola Tanasković, Stefan Đorđević i Džejms Robinson, a stigao je i Tanaskovićev brat Dušan. Ugovore imaju Antabija Viler, Darko Talić i Marko Jošilo, dok se iz Borca vratio Kosta Kondić. Pod ugovorom je i Dalibor Ilić, ali je on već jednom nogom u Crvenoj zvezdi.

Desiće se i promjena na klupi, pošto je otišao Bajićev prvi pomoćnik Marko Barać, koji bi trebalo da preuzme Megu, а stručnom štabu će ga naslijediti Marko Cvetković.

– Marka Baraća će naslijediće Marko Cvetković trener iz Niša, a vodio je Konstantin. Bio je i u stručnom štabu reprezentacije Srbije u više kategorija mlađih selekcija. Ugovor je potpisan na dvije godine – navodi se u saopštenju Igokee.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button