KOŠARKAREGION

SLUČAJNOST ILI SKRIVENA PORUKA Da li ovih osam igrača ostaje u Partizanu?

Navijači Partizana dobili su danas najljepšu moguću vijest, pošto je Bord Evrolige odlučio da se poslije osam godina vrato u elitu.

Sve je zvanično, emocije su još jake, ali navijači žele da znaju šta će se desiti sa timom, odnosno ko će ostati, a ko dići sidro nakon ove sezone.

Klub je putem zvaničnih profila na društvenim mrežama objelodanio odluku na montaži na kojoj su trener Željko Obradović i još osam košarkaša uz logo Evrolige i natpis “Vratili smo se” na engleskom jeziku. Porred trofejnog dtručnjaka tu su još kapiten Rade Zagorac, Kevin Panter, Aleksa Avramović, Zek Ledej, Jam Madar, Alen Smailagić, Balša Koprivica i Uroš Trifunović.

Mnogima je zapalo za oko i da nema mnogih košarkaša, čak osam od onih koji su i dalje navedeni na zvaničnom sajtu kao igrači Partizana. Među njima ima i onih kojima ističe ugovor, ali i onima koji imaju višegodišnje ugovore.

Iz ovog ili onog razloga nije bilo mjesta za Tristana Vukčevića, Matijasa Lesora, Gregora Glasa, Dušana Miletića, Dalasa Mura, Rodionsa Kuruca, Đorđija Jovanovića i Nemanju Dangubića.

Ostaje sada misterija da li je samo grafički dizajner crno-belih slučajno odabrao baš ovih osam igrača, a izostavio sve ostale, ili je već sada Partizan skrivenom porukom nagovijestio na koga računa za narednu sezonu u kojoj će poslije osam godina igrati u Evroligi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button