KOŠARKAREGION

“Još jedna pobeda i titula”: Zvezda na plus 39 protov FMP-a

Košarkaši Crvene zvezde deklasirlai su FMP u prvom meču finala Košarkaške lige Srbije i stogli na korak od trećeg pehara ove sezone. “Crveno-bijeli” su slavili sa 110:71, pa će imati priliku da u nedjelju u Železniku završe posao i okite titulom šampiona Srbije.

Zvezda je silovito krenula, Ognjen Kuzmić je već u prvom period postigao dvocifren broj poenna, ali se FMP vratio. Početkom drugog period abilo je 24:22, a onda je uslijedila nestvarna serija ekipe Dejana Radonjića koja je u narednih sedam minuta postigla 22, a primila svega dva poena i tako je praktično odlučen pobjednik. Kuzmiću su se priključili Luka Mitrović, Eron Vajt, Ostin Holins, svi su dali doprinos na obje strane terena, pa je prednost samo rasla.

U nastavku je bilo dosta ravnopravnije jer Zvezda nije imala potrene da forsira. Viđeno je i dosta lijepih poteza, a sve je od ruke polazilo Kuzmiću koji je evo na samom kraju naporne sezone odigrao svoju najbolju partiju. meč je završio sa 17 poena, Ognjen Dobrić je dodao 14, a na drugoj strani Danilo Tasić je postigao 19, a Marko Radonjić 14.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Custom booth design
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button