BIHRUKOMET

Racković za SNM: Veliki uspjeh za moj Višegrad, Leotar je prava sredina za napredovanje

Sjajne igre u dresu matičnog Višegrada dovele su Đorđa Rackovića u žižu interesovanja nekoliko premijerligaških klubova, ali i onih iz Superlige Srbije. Ipak, momak koji ima 20 godina odabrao je Leotar i ne sumnja da je donio dobru odluku.

Iza Trebinjaca je najbolja sezona u istoriji, a trener Darko Tavrić odlučio je da malo osvježi ekipu i ponovo priliku ukaže nekolicini mladih momaka među kojima je i Racković.

– Ovo je veliki korak za mene, ali i Višegrad. To je mali grad u kome ima malo sportista, nažalost i ljudi uopšte, pa je moj dolazak u Leotar sigurno velika stvar. Očekujem da uz rad i zalaganje nastavim gdje sam stao igrajući u Prvoj ligi Republike Srpske u kojoj je moj matični klub do samog kraja bio konkurent za titulu – rekao je Racković za SNM.

O ambicijama Leotara nije mogao da kaže mnogo, ali vjeruje da je to ulazak među pet najboljih timova BiH. Mnogo očekuje od saradnje sa Tavrićem, mladim stručnjakom koji je posložio stvari u Trebinju na pravi način.

– Prvo bih da pomenem mog dosadašnjeg trenera Željka Jaćimovića koji mi je dosta pomogao i uveo u ozbiljnije rukometne vode. I o Tavriću sam čuo sve najljepše, znam da je dosta posvećen mladim igračima, pa vjerujem da će saradnja biti duga i uspješna. Imao sam pozive još dosta klubova, ali sam zbog svega navedenog odabrao Leotar koji je najboja rukometna sredina za mene i moj napredak – zaključio je Racković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button