OSTALI SPORTOVIVATERPOLO

Živko Gocić stub projekta Novog Beograda

Proslavljeni srpski vaterpolo reprezentativac i doskorašnji trener mađarskog Solnoka Živko Gocić, zvanično je promovisan kao novi šef stručnog štaba Vaterpolo kluba Novi Beograd.

Gocić iza sebe ima dosta uspjeha sa Solnokom, gdje je osvojio LEN Evrokup i titulu šampiona Mađarske, a sada ga na Novom Beogradu očekuju najveći mogući izazovi.

– Potrudiću se, kao što sam to do sada uvijek radio kao igrač i trener, da svo svoje znanje i energiju usmjerim ka tome da Novi Beograd kao klub bude još bolji. Koliko ćemo u tome uspjeti vidjećemo kada se završi sezona, ali svi zajedno ćemo dati sve od sebe da igramo dobro i da sve ambicije, a one su najveće moguće, pokušamo da ostvarimo, istakao je Gocić.

Ambicije koje je Novobeograđani imaju u narednoj sezoni bile su ključne u pregovorima.

– Klub koji ima ogomne ambicije i ekipa koja u svakom meču ide na pobjedu, to je ono što nas stavlja u istu ravan. Jer, i moja trenerska ambicija je najviša. Potrudićemo se da to sve ukomponujemo na pravi način. Iluzorno je bilo šta obećavati u ovom trenutku, ali radićemo punom parom da to izgleda kako treba. Smatram da je ovo korak naprijed u mojoj karijeri, rekao je Gocić.

Slobodan Soro, koji je sa pozcije sportskog imenovan za generalnog direktora kluba, smatra da je Živko Gocić pravo rješenje za trenera Novog Beograda i to na duže staze:

– Veliko nam je zadovoljstvo što je postao dio naše priče. Zajedno ćemo se boriti i pokušaćemo da sa Novim Beogradom ostvarimo što je moguće bolje rezultate, a ono što je veoma važno je da će se Živko Gocić baviti i mlađim selekcijama kluba, koliko mu to obaveze budu dozvoljavale.

Soro je potvrdio da je Novi Beograd doveo četiri zvučna pojačanja, a to su Alvaro Granados, Dimitrios Kumpakis, Radoslav Filipović i Savo Ćetković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: cloned cards for sale​
Back to top button