EVROPAKOŠARKA

Žele da sačuvaju Bertomeua?!

Novi potresi u evropskoj košarci. Kako navodi grčka SDNA, stvara se novi “klan” klubova koji ima cilj da zadrži Đordija Bertomeua na mjestu direktora Evrolige. Naime, na prethodnom sastanku 11 timova sa A licencom su glasali o sudbini Bertomeua, a šest timova je bilo za odlazak direktora što je dovoljno da se odluka usvoji. Ostalo je bilo samo da se sve ozvaniči na sastanku koji je zakazan 30. juna.

Međutim sada se situacija mijenja. Real Madrid, Barselona, Baskonija, Fenerbahče i Efes su se udružili i stvorili novi front, a dobili su podršku i francuskog Asvela. Cilj je da se poništi odluka o smjenjivanju Bertomeua, a uz to pomenuti klubovi žele da oduzmu CSKA Moskvi pravo glasa na bordu zbog suspenzije naredne sezone izazvane sukobom u Ukrajini.

Sada ostaje da se vidi da li će ova nova inicijativa proći i kod ostalih, pošto je teško očekivati da će se CSKA odreći prava glasa. Više informacija će biti poznato kako se bude približio datum sastanka koji je i sam pod velikim znakom pitanja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: magic mushrooms in penn
  2. Povratni ping: 다시보기
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button