ATPGRAND SLAMTENIS

Ivanišević: Možda se Bajden predomisli, ali Novak…

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, govorio je nakon sedme titule na Vimbldonu za srpskog asa uz pohvale za srpskog asa, ali i Nika Kirjosa.

– Ne možete da se spremite za Kirjosa. On je genije. Ne zna šta planira da uradi sljedeće. Možemo samo da pripremimo šta će Novak uraditi. Nema taktike. Novak je znao da kada on krene da priča, postaje ranjiv. Morate da iskoristite svaku priliku – rekao je Ivanišević i dodao:

– Kada je Marijan Vajda bio tu, imao sam 50 odsto stresa. Sada imam 100 odsto. Mislim, pogledajte me. Ali, to je posao. Lijepo je kad pobjeđuje.
Velika titula za Novaka, nakon svega što mu se dešavalo ove godine.

– Očekivali smo od njega poslij Australije, nekoliko nedelja i povratak treninzima. Ali ne funkcioniše sve baš tako. Neki ljudi se nikad ne bi oporavili od toga. Herojski je sve to preživio i vratio se tenisu. Nije mu trebalo mnogo vremena, tek toliko da se oporavi, da pronađe mir – naglasio je hrvatski stručnjak.
Jedno od pitanja bilo je i US open. Za sada, kako stvari stoje, Đoković neće igrati u Njujorku, zbog zabrane ulaska u zemlju za nevakcinisane strance.

– Možda će se Bajden predomisliti… Hoće li Novak? Morate njega da pitate – zaključio je Ivanišević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 뉴토끼
Back to top button