EVROPAKOŠARKA

Supermen Kalinić u Barseloni!

Nikola Kalinić je novi košarkaš Barselone! Srpski reprezentativac potpisao je ugovor na dvije godine i poslije nekoliko sedmica neizvjesnosti definitivno riješio pitanje dalje karijere.

On je po završetku sezone sa Crvenom zvezdom čekao da vidi hoće li ostati Dejan Radonjić, a u međuvremenu je iskoristio opciju izlaska iz ugovora kako bi mogao lakše da odluči šta dalje. Barselona je bila najkonkretnija, Crvena zvezda je takođe uradila sve kako bi zadržala svog najboljeg igrača, što je potvrdio i prvi čovjek kluba Nebojša Čović, pominjalo se i interesovanje nekoliko evropskih timova poput Virtusa iz Bolonje i Monaka, ali Kalinić je želio da ispoštuje dogovor sa katalonskim velikanom kojem je ranije pružio ruku.

Kalinić je na zvaničnim klupskim mrežama predstavljen kao superheroj, što dovoljno govori o tome koliko Barselona vjeruje u ovaj potpis. Osvajač svjetskog i olimpijskog srebra sa Srbijom u Blaugranu dolazi kao MVP Jadranske lige i prva figura Crvene zvezde u takmičarskoj 2021/22 gdje je osvojio triplu krunu. 

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: mushroom shop Colorado
  2. Povratni ping: other
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button