KOŠARKAREGION

Mijailović: Partizan će založiti zemljište kako bi regulisao poreski dug

Predsjednik Partizana Ostoja Mijailović, dao je izjavu za “24 sedam”, gdje je otkrio i plan crno-bijelih za rješavanje velikog duga koji klub iz Humske ima na ime poreza.

Naime, Partizan duguje 5,5 miliona evra za porez, a po riječima prvog čovjeka, klub intenzivno radi na rješavanju problema, a to je sklapanje ugovora o reprogramu sa državom, gdje će se kao garancija ponuditi poljoprivredno zemljište na sjeveru Srbije.

– Partizan se proteklih 20 godina bori sa poreskim dugovima. Kao što je poznato, nasledio sam poreski dug dolaskom u Partizan, kao i mnogo dugovanja prema igračima i radnicima kluba, a koji su do današnjeg dana isplaćeni. Sada intenzivno radimo na rešavanju preostalog poreskog duga. Rešenje ovog problema bi bilo sklapanje ugovora sa državom o reprogramu ovog duga. Kao kolateral ćemo ponuditi veoma vredno poljoprivredno zemljište koje se nalazi na severu Srbije, a već uveliko radimo na tome. U narednim danima, u koordinaciji sa državom ćemo realizovati ovaj posao. Tim zemljištem, koje je vrednije od poreskog duga koji ima Partizan, ćemo garantovati da ćemo kroz reprogram poreski dug isplatiti na vreme – poručio je Ostoja Mijailović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button