BIHKOŠARKA

Bajić zadovoljan: Treba nam još pravi plejmejker

Angažovanjem Kendrika Reja i Harisa Delalića stručni štab Igokee nastavio je popunjavanje rostera za iduću sezonu, a u planu je dovođenje plejmejkera.

Istina, novopridošli Amerikanac može da pokriva poziciju “jedinice”, ali trener Dragan Bajić želi klasičnog organizatora igre koji može da odgovori svim zahtjevima na obje strane terena.

– Tražimo još jednog pleja koji će biti nosilac igre, mada će šansu dobijati i mlađi igrači poput Koste Kondića i Darka Talića. Od tog novog igrača očekujem da razigrava saigrače. Vidjećemo hoćemo li posegnuti za još nekim pojačanjem. Imam polivalentnih igrača u ekipi koji mogu da pokriju više pozicija, a ako oni to ne budu činili onako kako očekujem, dovešćemo još jednog igrača – istakao je Bajić.

Rej bi trebalo da donese kvalitet i iskustvo na bekovskim pozicijama baš kao i Delalić koji može da igra na niskom krilu i krilnom centru.

– Posljednja dva igrača dovedena su ciljano i očekujem da budu na svom nivou. Rej ima dovoljno iskustva, jer je igrao u ozbiljnim ligama i klubovima, a može da pokrije i poziciju beka šutera. Delalić igra duži niz godina na ovim prostorima te vjerujem da će nam biti od velike koristi. Ujedno ima i pasoš BiH, što je bitna stvar za pravila u Ligi šampiona kada su u pitanju domaći igrači. Ima iskustvo i kvalitet te vjerujem da će još napredovati – rekao je Bajić.

Početak priprema zakazan je za 15. avgust, dok takmičenje u ABA ligi kreće 1. oktobra, a u Ligi šampiona tri dana kasnije. (Glas Srpske)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 티비위키
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button