BIHRUKOMET

Nikolić: Neka Borac pusti Mikića da radi, u Istočnom Sarajevu se rađa lijepa rukometna priča

Svojevremeno najbolji pivot svijeta i dugogodišnji kapiten rukometaša Srbije Ratko Nikolić prisjetio se u intervjuu za “Glas Srpske” perioda kada je igrao za Borac.

Priznaje da je 2013. godine imao ideju da u Banjaluku dođe na mjesec ili dva, a ostao je tri godine. U Banjaluci mu se desilo mnogo lijepih stvari privatno i profesionalno, a prijateljstva su nešto što je trajno. Bivši klub, naravno prati sve vrijeme.

– Volim Banjaluku i Borac. Vidim da su podmladili tim i krenuli pravim putem. Savetujem im da zadrže Mirka Mikića koji je počeo da radi kod nas na kampu nakon završetka karijere. Definitivno ima smisla i već je pokazao da je ozbiljan trener. Ima dobrog mentora u Nebojši Goliću, jako mi je žao što se on nije odlučio da bude trener. Neverovatno je kako to radi i kako mu leži – rekao je Nikolić.

On već godinama organizuje kamp za mlade rukometaše u Vrnjačkoj Banji, a sada je prvi put to učinio u Istočnom Sarajevu u saradnji sa ljudima iz RK Slavija.

– Prijatno sam iznenađen dvoranom, gradom, klubom… Oni su organizovali kamp, a ja sam doveo ekipu da radimo. Sve je ispalo odlično. Mladen Mrda je vrlo ambiciozan, želim mu da ostvari sve planove, jer bi to bila velika stvar za rukomet. Reakcija je fenomenalna, odziv isto, ljudi u klubu su prezadovoljni, u gradu takođe i mogu da kažem da je ovaj pilot projekat u potpunosti uspeo – naglasio je Nikolić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: what is a blue meanie
Back to top button