OSTALI SPORTOVIVATERPOLO

Dejan Savić odredio spisak za Strazbur

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić objavio je spisak od 16 igrača koji će u Strazburu od petka učestvovati na turniru Svjetske lige.

Zbog zdravstvenih razloga selektor nije mogao da računa na Lazara Dobožanova (Radnički) i Vladimira Mišovića (Crvena zvezda), a prema ranije postignutom dogovoru i planu selekcija će biti lišena petorice veoma važnih igrača na čelu sa Dušanom Mandićem, takođe zbog naporne sezone nema Strahinje Rašovića, Nikole Jakšića, Save Ranđelovića i Đorđa Lazića dok je Branislav Mitrović u Budimpešti, takođe po dogovoru završio akcije za ovo ljeto.

Srbija će u grupi igrati sa Crnom Gorom (22.7. u 18), Španijom (23.7. u 16) i Australijom (24.7. u 16). U drugoj grupi su Italija, Kanada, SAD i Francuska.

Savić računa na sledeće igrače: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Milan Bulajić (Valis), Radomir Drašović, Đorđe Vučinić, Viktor Rašović, Vasilije Martinović (Novi Beograd), Luka Pljevančić, Nikola Lukić, Nemanja Vico, Bogdan Gavrilović, Marko Radulović, Filip Branković (Radnički Kg), Đorđe Velkić (Ortiđa), Gavril Subotić, Vuk Milojević (Crvena zvezda) i Ognjen Stojanović (Šabac).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button