BIHKOŠARKA

Drugi dan novogradskog košarkaškog kampa: Olimpijske priče, o četvrtini bez šuta na koš, gosti iznenađenja

Drugi dan sedmog po redu Basketball camp-a Novi Grad 2022. obilježilo je druženje košarkašica i košarkaša sa promoterima i gostima kampa.

Nakon radnog i takmičarskog dijela današnjeg programa, preko 150 učesnika kampa uživalo je u pričama i iskustvima koja su sa njima podijelili promoteri kampa Ivona Krakić, Anđela Kremenović i Uroš Podrumac.

Iznenađenje za sve klince predstavljalo je pojavljivanje nekadašnjih hrvatskih, odnosno jugoslovenskih reprezentativaca Davora Marcelića i Jasenke Marohnić.

Bivša košarkašica novogradske Slobode, Ivona Krakić “kamperima” je otkrila da je njena sljedeća destinacija, nakon povratka iz SAD-a član Prve lige Srbije ŽKK Novosadska ŽKA. Anđela Kremenović, nekadašnja košarkašica Mladog Krajišnika je pričala o svojim iskustvima “preko bare”. Uroš Podrumac, košarkaš Slobode 73 je pričao o svojim počecima u Crvenoj zvezdi kada mu je saigrač bio Filip Petrušev, koji se u ovom prelaznom roku vratio među crveno-bijele.

Jasenka Marohnić, koja je igrala i za Hrvatsku i za Jugoslaviju je posebno bila inspirisana i “kamperima” je ispričala sjajne priče iz svoje karijere, o četvrtini bez šuta na koš po naredbi trenera, o druženjima u kampovima širom bivše Jugoslavije, ljubavima, emocijama…

Nekadašnji Cibos, Davor Marcelić je pričao o svojim iskustvima sa Olimpijskih igara, sudarima sa Drim timom, Sabonisovom Litvanijom, o drugovanju sa Tonijem Kukočem, Dinom Rađom…

Poslije toga su na red došla pitanja djevojaka i momaka, učesnika kampa, koja su bila veoma zanimljiva. Nešto više od pola sata druženja brzo je prošlo, a sve je krunisano fotografijom za uspomenu i dugo sjećanje.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button