BIHRUKOMET

Pala je i Sloga: Hercegovina neće da “pleše” samo jedno ljeto, briljirao mladi golman

Rukometaši Hercegovine upisali su drugu pobjedu u sezoni i to protiv favorizovane Sloge koja je bodove ostavila u Nevesinju – 26:21.

Novajlija u Premije rligi očigledno nema namjeru da “pleše” samo jedno ljeto u eliti pošto je skockao prilično dobar tim, a želja i htijenje nikada nisu nedostajali ponosnim Hercegovcima. Trener Amar Čavčić u sarradnji sa klupskim rukovodstvom opredijelio se da u ekipu dovede mlade momka, gladne Premijer lige i to se za sada ispostavilo dobrim potezom.

Nevesinjci su se “bacali na glavu” protiv Dobojlija koji bez sumnje imaju kvalitetniji i iskusniji sastav, ali to nije bilo dovoljno.

U strijelce se upisalo čak 11 igrača domaćih, a u finišu je briljirao mladi golman Mihajlo Vujadinović koji važi za jednog od najtalentovanijih u BiH, ali i šire.

Po četiri gola postigli su Dragović, Karanović i Tomić, a najefikasniji je bio Slogin Dušan Miličević sa sedam. Treba napomenuti da su domaći kao u svakom meču imali veliku podršku sa tribina. Hercegopvina sada ima četiri boda i deseta je na tabeli, dok je Sloga ostala na samo dva.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: weed delivery Toronto
Back to top button