BIHRUKOMET

“Sokolovi” na krilima braće Raonić do prvog slavlja u sezoni

Rukometaši Slavije iz Istočnog Sarajeva su u trećem kolu Prve lige Republike Srpske u dramatičnom meču savladali Drinu iz Zvornika 36:34.

Gosti su vodili veći dio meča, ali je Slavija u finišu okrenula na krilima braće Raonić, sjajnog golmana Adina i pivota Farisa, a kada je trebalo povući ukazao se Teodor Moćić i sa pet golova pomogao mladoj ekipi “sokolova” da stigne do prvog trijumfa u sezoni.

Zvorničani su na startu drugog poluvremena imali maksimalnih +4 (15:19), ali Slavija, koja je u drugom poluvremenu bila lišena usluga Igora Beribake zbog povrede, malo po malo se vraća u utakmicu. Imali su domaći više puta napad za izjednačenje, ali su kao po pravilu nekom greškom ostavljali loptu gostima i ostajali bez izjednačenja. Do prvog su došli u 42. minuti, 26:26, a poslije toga i do prvog vodstva, 27:26. Tada je Raonić počeo da brani sjajno, a u napadu je njegov stariji brat surovo kažnjavao pukotine u odbrani.

Na kraju se faris Raonić zaustavio na deset golova, a šest je postigao Nikola Jelisić. Adin Raonić na golu je sakupio 11 intervencija. Kod Drine, Stefan Ristanić i Nemanja Mijatović su po sedam puta pogađali mrežu, doke je Daniel Sabljić imao 15 uspješnih intervencija.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 주식커뮤니티
Back to top button