EVROPAKOŠARKA

Vilijams o „zatočeništvu“ na beogradskom aerodromu

Košarkaš Panatinaikosa i nekadašnji drugi pik sa NBA drafta Derik Vilijams proveo je noć na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, a nakon pobjede protiv Crvene zvezde u drugom kolu Evrolige opisao je šta mu se sve izdešavalo u srpskoj prestonici.

Amerikanca je u srijedu u Beogradu dočekala neprijatnost jer kod sebe nije imao ispravan pasoš, a saigračima se priključio tek u četvrtak ujutro nakon što mu je iz Atine stigao nova, validna, putna isprava.

Vilijamsu je, naime, nedavno nestao pasoš, zbog čega je on poništen, ali je u međuvremenu uspio da ga nađe, a ne i da to prijavi, i baš taj je ponio u Beograd. Ali, taj pasoš je nevažeći, što je ustanovljeno i na graničnom prelazu na beogradskom aerodromu.

– Velika pobeda za nas večeras u Beogradu! Sjajna pobeda tima – napisao je Vilijams na tviteru i potom osvrnuo na nelagodnost prilikom dolaska u Srbiju.

– Slijećemo u 16:00 i nešto nije u redu sa mojim pasošem. Bio sam na aerodromu od tada do 6:30 jutros. Spavao sam na metalnoj klupi. Ako to želite da nazovete spavanjem. Ali želim da zahvalim svojim saigračima koji su mi čuvali leđa, slali poruke i zvali da se uvjere da sam dobro. Duga, duga noć/dan danas. Ali sve se dešava sa razlogom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button