EVROPAKOŠARKA

“NE, NISAM TO REKAO!” Bijesna reakcija Žoca na konferenciji VIDEO

Željko Obradović održao je konferenciju za medije poslije utakmice protiv Baskonije koju je Partizan izgubio poslije produžetka rezultatom 103:96.

Partizan je imao dobijen meč, ali je dozvolio da sve prospe u završnici i potom poklekao u dodatnih pet minuta, pa tako poslije dva kola Evrolige ima skor 0-2.

Obradović je u obraćanju javnosti najprije govorio na engleskom, a kada je prevodilac to prenosio na španski jezik, srpski stručnjak se oglasio ljutitom reakcijom:

“Stani! Ne, to nisam rekao! Ništa od ovoga što je on preveo, ja nisam rekao. Sada ću vam pričati na španskom, pa ćete čuti – rekao je Obradović.

– Igrali smo dobar meč, žao mi je zbog mog tima i načina na koji smo izgubili. Bilo je lako dobiti meč u regularnom delu. Ovo je lepota košarke. Odigrali smo poslednju odbranu bez koncentracije, meč je otišao u produžetak. Bila je interesantna utakmica. Pričali smo posle meča u Berlinu, taj meč smo odigrali loše, sada je slika bila drugačija, ponosan sam na tim. Duga je sezona, moramo da budemo spremni za nastavak meča – bile su reči Obradovića.

Zatim je opisao završnicu koju je izgubio i na koji način.

– Imali smo prednost od pet poena pre te trojke, bilo je to i drugih stvari. Imali smo prednost od četiri do šest poena u tim momentima, onda smo primili dve trojke. Pričali smo na tajm-autu tome šta treba da radimo. Imaš prednost i napad koji počinje pod košem protivnika, šta je logično? Sad je lako pričati – zaključio je sa osmehom Obradović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button