BIHRUKOMET

Čavčić: Napali smo Borčeve slabe tačke, želim im da osvoje titulu već ove sezone!

Trener rukometaša Hercegovine Amar Čavčić srećan je nakon što su njegovi izabranici savladali Borac u sedmom kolu Premijer lige (31:28) i tako stigli do najveće pobjede u istoriji kluba.

Nevesinjci su odigrali sjajan meč i na pleća bacili aktuelnog šampiona, koji pruža prilično blijeda izdanja ove sezone. To ne umanjuje trijumf novajlije u ligi, koji je već sakupio šest bodova i pokazao da može biti kost u grlu svim rivalima, naročito na domaćem terenu. Odluka da šansu daju mladom treneru i neafirmisanim igračima željnim dokazivanja za sada se ispostavila kao odlična, a posebno je vrijedan ovaj posljednji trijumf.

– Kada dobijete Borac, nije teško pogoditi da ste prezadovoljni i srećni. Dobro smo pripremili utakmicu, napali njihove slabosti i stigli do najveće pobjede ikada. Sve je išlo kako treba i nadam se da ćemo nastaviti u ovom pravcu. Pokazali smo u dosadašnjim utakmicama da se možemo nositi sa svima. Najlošiji smo bili protiv Gračanice, a ta utakmica mi je otvorila oči i dala smjernice kako da nastavimo. Iako ispada pet ekipa nadam se da ćemo imati snage i znanja da izborimo opstanak – rekao je Čavčić.

On je pohvalio i ponašanje igrača, te stručnog štaba Banjalučana.

– Ovom prilikom bih istakao i krajnje sportsko ponašanje rukometaša i stručnog štaba Borca, koji su nam sportski čestitali. Veličina kluba vidi se u porazima, a Banjalučani su zaista pokazali da su veliki. Od srca im želim da se podignu i već ove sezone osvoje titulu – rekao je Čavčić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button