ATPGRAND SLAMTENIS

Jaka poruka Nika Kirjosa: Dočekajmo Novaka raširenih ruku!

Australijski teniser Nik Kirjos iskoristio je priliku da svojim sunarodnicima sugeriše da Novaka Đokovića dočekaju na Australijan openu raširenih ruku, jer po njegovom mišljenju, neće biti mnogo takvih tenisera koji će hodati ovom planetom.

Novaku još uvijek nije ukinuta zabrana ulaska na teritoriju Australije nakon deportacije, pa se Kirjos nada da će brzo doći do toga.

– Da, nadam se da će doći. Nadam se zbog sporta. Vidjeli smo kako jedna legenda odlazi (Rodžer Federer) i to je već momenat kada niko ne može da popuni to prazno mjesto. Dok su Novak i Rafael Nadal tu, moramo da imamo te tenisere na Australijan openu. Želimo da vidimo najbolje tenisere ovde. Želim da se takmičim i želim da vidim Novaka ovde – kazao je Kirjos.

On je nastavio sa veoma lijepim riječima o srpskom asu.

– On je jedan od razloga zašto igram. Kao dijete, želio sam da vidim najbolje tenisere na najboljim stadionima. Zato, nadam se da će biti tu. Imao je jako težak period u posljednjih devet mjeseci i nije mogao da igra gdje je htio. Nadam se da će Australija da ga primi raširenih ruku – zaključio je Kirjos.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button