KOŠARKAREGION

Jovanović: Zadar je čvrst, odlično su počeli sezonu

Košarkaši Crvene zvezde od 18 časova dočekuju Zadar u hali Aleksandar Nikolić u meču ABA lige.

Ekipa crveno-belih se u subotu vratila iz Francuske i počela je pripreme za posljednji meč u regonalnoj ligi prije FIBA prozora.

– Ekipa Zadra je sjajno počela novu sezonu u ABA ligi sa tri pobede. Vodi ih iskusan trener, ekipa je tako selektirana, visoki su, vrlo čvrsti kao tim koji igra sa mnogo kontranapada… Sigurno da na prvom mestu moramo da odgovorimo istom merom na energiju koju će pokazati naš protivnik i da ih uvedemo u naš ritam. Uz prednost domaćeg terena, to je put koji vodi kao dobrom rezultatu – kaže trener Vladimir Jovanović.

Slično razmišlja i krilni centar Zvezde Dalibor Ilić.

– Očekuje nas utakmica sa iskusnom ekipom koja zna da igra mečeve u ABA ligi, predvođena dobrim i vrlo iskusnim trenerom. Svaki meč nakon teške utamice u Evroligi je izazov, ali naše je da odigramo čvrsto, dobro i dođemo do važnih bodova koji će nam značiti u nastavku – rekao je Ilić.

Meč je prvobitno bio zakazan za nedjelju, ali pomjeren je zbog pomjerenog termina utakmice Evrolige u Monaku. Crveno-bele već u četvrtak čeka sudar sa Fenerbahčeom u Istanbulu u Evroligi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Magic Mushrooms Blue
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button