KOŠARKANBA

PONOVO TRIPL-DABL Jokić srušio sjajnog Dončića, ali i rekord star 36 godina VIDEO

​Košarkaši Denver Nagetsa pobijedili su Dalas Maverikse rezultatom 118:109 u noći iza nas.

Denver čuva vrh Zapadne konferencije i treću pobjedu u nizu zabilježili su protiv Dalas Maveriksa u velikom okršaju Dončića i Jokića.

Srpski centar i aktuelni MVP (dvostruki, a možda i trostruki uzastopni) slavio je sa 9 poena razlike uz tripl-dabl, njegov 21. u sezoni.

Nikola Jokić je meč završio sa 14 poena, 13 skokova i 10 asistencija, a Luka Dončić je bio prilično dominantan sa 37 poena, 4 skoka i 9 asistencija.

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednom veoma bitnu ulogu u pobjedi Denvera, ovoga puta, protiv Dalasa, a njegov novi tripl-dabl ušao je u istoriju kao ključni za još jedan veliki rekord.

Naime, Denver je stigao do 25 pobjeda u nizu kada Nikola zabilježi tripl-dabl, što je najveći niz trijumfa u istoriji NBA lige.

Saradnja Srbina i Nagetsa tako je pretekla priču Medžika Džonsona i Los Anželes Lejkersa koja je trajala od 1984. do 1987. Godine, prenosi b92.

Nikola je u ovoj sezoni samo ispunio sve tri kolone istovremeno na utakmici, tako da se ovaj rekord “kuvao” još od prošlog izdanja najbolje košarkaške lige na svijetu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Buy Vape carts online
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button