ATPTENIS

ITALIJANI ZOVU ĐOKOVIĆA Nole, dođi na čelendžer i dalje čuvamo tvoj trofej

Novak Đoković neće igrati prije aprila, jer mu nije dozvoljen ulaz u SAD, ali ga zato žele na mnogim terenima u Evropi.

Novak će uskoro krenuti sa pripremena za sezonu igranja na šljaci, a kako stvari stoje, prvi turnir na kom bi se pojavio mogao bi da bude Masters u Monte Karlu.

Međutim, iz Italije stižu vijesti da Novaka žele da vide na jednom manjem turniru, čelendžeru u San Remu koji počinje 26. marta, u vrijeme kada će se igrati Masters u Majamiju.

Tako je TK San Remo započeo kampanju na društvenim mrežama, kako bi ubijedio svjetskog broja jedan da dođe i takmiči se kod njih, u sklopu priprema za proljećnu seriju turnira na najsporijoj podlozi.

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da je Novak u maju 2005. godine, samo nekoliko dana prije nego što je napunio 18 godina, igrao na ovom čelendžeru i osvojio titulu.

To j bio turnir sa nagradom od 25.000 dolara, a Novak je tada radio sa Italijanom, Rikardom Pjatijem.

Zato sada u san Remu žele da vide Novaka ponovo, pa su mu poslali poruku na Instagramu.

– Novače, imamo poziv za tebe, dođi na San Remo Tenis kup! Radovali bismo se da te vidimo od 26. marta na turniru koji si osvojio prije 18 godina, a koji će sada prvi put biti ATP čelendžer 125. I dalje čuvamo tvoj trofej, čekamo te da ti ga uručimo uz nadu da ćemo te opet vidjeti na našim terenima. Nole, dođi u San Remo! Rezervisali smo ti vajld kartu, uvjereni smo da ćeš doći – poručili su iz TK San Remo.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button