EVROPAKOŠARKAREGION

MADAR OBJASNIO ODLAZAK IZ PARTIZANA Emocije nisu bile obostrane

Košarkaš Jam Madar oprostio se od Partizana.

Izraelski plejmejker dve godine je proveo u crno-belom dresu, a u nastavku karijere igraće za turski Fenerbahače.

Igrač koji je minule sezone proglašen za Evroliginu “Zvezdu u usponu”, na Instagramu se oprostio od navijača, dok je za klub imao poruku da “emocije nisu bile obostrane”.

– Porodice moja, postoje trenuci teških odluka u životu, a najteže su odluke koje uključuju emocije. Gajim velike emocije prema klub, ali u poslednjih deset dana sam video da emocije nisu obostrane i nisam imao izbora. Želim da se zahvalim za svu ljubav i podršku koju ste pokazali, jer sam se osećao kao kod kuće. Posebno želim da se zahvalim našim navijačima, jer ste mi priredili iskustva i doživljaje koja će zauvek biti u mom srcu, imao sam privilegiju da igram za vaš klub i da nosim vaš dres – rekao je Madar.

Posebna zahvalnost ide na račun trenera Željka Obradovića.

– Čast mi je da kažem da sam igrao za najboljeg trenera na svetu, trenera koji je pre svega neverovatno ljudsko biće i doživotni mentor. Željko, hvala što ste me izabrali i promenili moj život. Hvala celom stručnom štabu i svima koji su bili deo tima. Uvek ćete biti u mom srcu. Moji saigrači, volim svakog od vas, želim veliki uspeh onima koji su otišli i svojoj braći koji ostaju. Uvek ću biti navijač i klub će imati podršku gde god da odem. Do ponovnog susreta – napisao je Madar.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button