KOŠARKA

BORBA ZA OLIMPIJSKO ZLATO “Zaje*ali ste se, sad vam dolazi Lebron” VIDEO

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država doživjela je još jedan u nizu neuspjeha na najvećim planetarnim takmičenjima.

Na Mundobasketu u Manili završi su tek na četvrtom mjestu, sa čak tri poraza, od Litvanije u grupnoj fazi kojim su “izbjegli” Srbiju, a onda i u polufinalu od Njemačke, te u borbi za bronzu od Kanade.

Nezadovoljstvo u SAD je sve veće, jer se na svjetsku medalju čeka još od 2014. godine (dakle, proćiće najmanje 13 godina do narednog SP u Kataru 2027.), pa se oglasio i Lebron Džejms.

Jedan od najboljih igrača u istoriji košarke najavio je da bi u 39. godini mogao da predvodi “drim-tim” Amerikanaca na Olimpijskim igrama u Parizu narednog ljeta.

Sa sobom bi poveo Stefa Karija, Kevina Durenta, Entonija Dejvisa, Džejsona Tejtuma i Drejmonda Grina, sa kojima je, navodno, već razgovarao.

Na tu vijest je komično odreagovao Gilbert Arinas, koji se oglasio na društvenim mrežama videom u kom poručuje košarkaškom svijetu:

– Jeste li vidjeli šta ste napravili? Zaje*ali ste. Lebron dolazi. Svi ste počeli prerano da slavite, dolazi “kralj”. I sa sobom donosi Luis Viton prtljag, da. Ne ova sr*nja iz autleta koja smo imali u posljednje vrijeme. Momci dolaze. Nije ovo ‘Redeem team’ broj dva, ovo je ‘dolazimo i dobrano ćemo vas napucati u gu*icu’ tim”, poručio je Arenas, trostruki “Ol-star” igrač dok je nosio dres Vašintgtona Vizardsa.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button