EVROPAKOŠARKANBAREGION

JOKIĆ SAVJETOVAO OBRADOVIĆA “Ja sam bio fasciniran”

Trener Partizana Željko Obradović govorio je o Nikoli Jokiću.

Obradović je pohvalio jednog od najboljih košarkaša na svijetu.

– Ja Nikolu Jokića obožavam da gledam. Ja se budim rano i gledao sam sve njegove utakmice i mislim da je on fantastičan igrač. Njegova brzina razmišljanja je nešto što je neverovatno, njegovo predviđanje na terenu je neverovatno – rekao je Obradović za “Arenu sport”.

Šef stručnog štaba crno-belih je rekao da je prije jedne utakmice dobio savet od Nikole Jokića, koji je odmah i primijenio.

– Ja sam bio fasciniran Nikolom Jokićem, video sam ga prošle godine kada su bile pripreme reprezentacije i Partizan je bio na pripremama, pa smo se slučajno sreli, pitao sam ga ‘Nikola, kako si…’. On je meni tada ispričao da je gledao moj seminar iz Opatije… Ja sam bio prijatno iznenađen. To dovoljno govori o Jokiću, ne što je gledao moj seminar, on verovatno gleda i druge seminare, on je gledao i Partizan, ja to znam – kaže Željko i dodaje:

– On je poslao poruku preko jednog prijatelja za jedan detalj naše igre, da misli da bi nešto trebalo da uradimo. Ja sam to shvatio i odmah sam primenio. Treba verovati igračima, jednom igraču kao što je Nikola Jokić ne možeš da ne veruješ. Neverovatan je. Igrač koji je osvojio NBA prsten, koji već tri godine igra na svetskom nivou, njega treba poslušati. Ali ponavljam, trener je taj koji na kraju odlučuje i baš me interesuje šta bi Jokić rekao na sve ovo što pričam sad – zaključio je trener Partizana.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button