ODBOJKA

Tijani olakšan specijalni zadatak: Kapiten razmišlja o Parizu

Srpska odbojkašica Tijana Bošković presrećna je zbog osvojene bronzane medalje. Bilećanka je plakala poslije poraza od SAD u polufinalu, ali su nakon trijumfa protiv Južne Koreje iz očiju potekle suze radosnice.

– Više sam sad plakala nego posle poraza od Amerike. Hvala Bogu od sreće – rekla je Tijana Bošković.

Ona je rekla da će imati poseban zadatak u narednom periodu.

– Daću sve od sebe da ubedim Maju Ognjenović da još igra. Potrudiću se, zajedno ćemo igrati još dve naredne sezone u klubu. Uticaću na nju koliko god mogu – rekla je Boškovićeva.

Na kraju utakmice viđena je emotivna scena sa selektorom Terzićem.

– Dobro, on nas grli samo kada osvojimo medalje. Čestitao nam je. Sigurna sam da je i on srećan, jer je ovo ogroman uspeh, jedan od najvećih za našu odbojku – zaključila je Tijana.

Kako sada stvari stoje, novi zadatak biće joj olakšan jer je Ognjenovićeva najavila mogućnost da još uvijek oigra za nacionalni tim.

Iako će za tri godine u Parizu napunit 40 godina ostavila je mogućnost da nastupi I na tim Igrama.

– Vodim pregovore za Pariz. Stvarno je blizu, pa baš ne znam. Biće mi tamo 40. rođendan, sve se nekako poklapa da idem. Više sam za da, ali videću – rekla je Ognjenovićeva.

Da li će odbojkašice imati prigodan doček?

– Jedva čekamo povratak naravno, ali trudimo se da ne “mračimo” tipa da li će biti zbog korone okupljanja, slavlja i ostalog. Mislim da zaslužujemo lep doček, kao što smo imali iz Rija. Da ne kažem u tolikom broju, ali da budemo dočekane na advekatan način – podvukla je kapiten reprezentacije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기티비
Back to top button