BIHRUKOMET

ŽRK BORAC PREDSTAVIO ČETIRI IGRAČICE Pojačanja iz sopstvenih redova dokaz ispravnog rada

Ženski rukometni klub Borac potpisao je danas ugovore sa četiri talentovane rukometašice Dunjom Jurkas, Miljanom Smiljanić, Milanom Railić i Ivanom Bobić, te pronašao pojačanja za sezonu koja je pred nama u svojim redovima.

Sve četiri djevojke navikle su da pobjeđuju i osvajaju trofeje u mlađim kategorijama, tako da već imaju usađen pobjednički pelcer koji je potreban da prenesu i na u seniorski timu. Direktor kluba Darko savić zadovoljan je što mukotrpan rad minule četir godine na stabilizaciji kluba daje rezultate. Oni su u rezultatksom smislu stigli mnogo ranije i ponavljaju se, ali je odrastanje mladih rukometašica u klupskoj školi rukometa pobjeda koju su svi čekali.

– Ponosni smo na djevojke, ali i naše trenere koji se talno usavršavaju i prate trendove. Ono što mogu da kažem ispred uprave kluba jeste da smo već obezbijedili budžet za novu sezonu i to zahvaljujući našim sponzorima – „Gaspromu“, “Bemi”, „m:telu“ i „wwinu“. Uz podršku grada i Ministarstva porodice, omladine i sporta imamo obezbijeđen budžet. Ekipa će imati dobre pripreme i tri turnira, pa ćemo spremni dočekati sezonu i evropske mečeve – rekao je Savić.

Paraf na produžetak saradnje stavio je i trener Nikola Bijelić pod čijom komandom su i stasale novopečene seniorke.

On ističe da će nastupi na turnirima u Kninu, Osijeku i Skoplju doprinijeti odličnoj pripremi za takmičarske mečeve.

– Trudićemo se da dodatno ubrzamo igru i smanjimo broj tehničkih grešaka. Imamo dosta vremena da se uigramo jer sezona počinje 17. septembra, a nastupi na ova tri turnira dobro će nam doći – rekao je Bijelić.

Već u prvom kolu Banjalučanke igraju derbi sa ekipom Gruda, dok će nastup u EHF evropskom kupu imati 7. i 9. oktobra protiv Latisije sa Kipra.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Back to top button