ODBOJKA

Odbojkašice složne: Neće biti lako, ali smo spremne za Poljsku

Srpska odbojkašica Bojana Milenković izjavila je da očekuje težak protiv Poljske u prvom kolu grupe F druge faze na Svetskom prvenstvu u Lođu.

Srbija je prvu fazu SP završila na prvom mjestu na tabeli sa pet pobjeda i 14 bodova.

– Raduje me da smo ostvarile svih pet pobeda, igrale smo na visokom niovu. Sada nas očekuju teži protivnici. Sigurno je da neće biti lako protiv Poljske, jer ćemo igrati pred punom halom u Lođu. Nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda – rekla je Milenkovićeva.

Srbija je trenutno prva na tabeli grupe F sa 14 bodova.

– U prvoj fazi na SP smo izgubili samo jedan bod. Skoncentrisani smo i spremni za naredne mečeve. Biće teško protiv domaćina, jer se igra na njihovom terenu. Poljska je napredovala od Lige nacija i igra fenomenalno. Daćemo sve od sebe da iz ovog meča izađemo kao pobednici – istakla je srpska odbojkašica Sara Lozo.

Maja Aleksić je podsjetila je da je Srbija iz meča u meč podizala formu.

– Daćemo svoj maksimum da ostvarimo cilj na ovom SP. Imali smo dovoljno dana da se oporavimo i spremimo za meč protiv Poljske. Sigurno je da će hala da bude puna navijača. To nama neće da bude nikakva preprekea, već će da nam bude dodatni motiv. Mi volimo da igramo pred punom halom, jer nam prija takva atmosfera – dodala je Aleksićeva.

Utakmica između Srbije i Poljske biće odigrana sutra od 20.30 sati u Lođu, a potom sliejde utakmice protiv Dominikanske Republike, Tajlanda i Turske. Plasman u četvrtfinale SP izboriće po četiri reprezentacije iz obe grupe.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button