KOŠARKANBA

Janis: Ne možemo da budemo zadovoljni

Janis Adetokunbo je bio heroj Milvokija u pobjedi protiv Finiksa. Nije bio jedini, jer je Kris Midlton zatrpavao obruč Sansa, dok je obruč Baksa u ključnom trenutku sačuvao baš “grik frik”.

On je udario ključnu rampu Deandreu Ejtonu koji je dobio lob pas da prikuca loptu u obruč. Bila je to jedna od najlepših rampi ikada u NBA ligi, a možda može da promijeni čitav tok finalne serije.

– Bio je dobar osjećaj, ali ne možemo da budemo zadovoljni. Moramo da uživamo u igri i da igramo dobru košarku – rekao je Janis poslije pobjede, a odmah su ga novinari pitali o rampi na Deandreu Ejtonu.

– Mislio sam da će da zakuca preko mene, iskreno. Ali sve treba da uradiš da dobiješ meč. Samo da staviš sebe u poziciju da pobijediš. Pročitao sam da će to da se desi, vidio sam kako Kris baca lob i samo sam htio da skočim vertikalno sa njim. Nadao sam se da ću stići i uspio sam i udario sam dobru rampu, iz toga smo dobili dva poena – kaže Adetokunbo.

On je meč završio sa 26 poena, dok je Kris Midlton imao 40.

– Ponosan sam. Kao što rekoh sve je do vjerovanja, ja mu verujem. Pobjeda ili poraz, ja sam u redu sa time. Kada god je ovakva utakmcia hoćeš da presuđuješ. Bilo da je pobjeda ili poraz hoćeš da uzmeš šut – dodaje Janis.

Rezultat u finalnoj seriji NBA lige je 2-2 i sada je peti meč opet u Arizoni u subotu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button