OSTALI SPORTOVI

Plivači iz 11 zemalja u Banjaluci jure norme za Tokio

Plivači iz 11 zemalja Evrope sutra i prekosutra pokušaće da uhvate posljednji voz za Olimpijske igre na mitingu „Borac telegroup challenge 2021“ koji će biti održan na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci.

Prvi čovjek Borca, dvostruki olimpijac Željko Panić zadovoljan je kako teku pripreme navodeći da će takmičaeri imati maksimalne uslove kako za takmičenje, tako i u vizuelnom smislu, jer je organizator preduzeo sve da miting izgleda svjetski.

– Prijavljeno je ukpuno 310 plivača, a osim domaćih, dolaze nam reprezentativci iz Slovenije, Estonije, Grčke… Odlučili smo se za kvalitet, a ne kvanititet i mislim da će biti zasaoista dobrih vremena. Plivači su u formi, dosta njih juri te norme, a naš bazen je u žargonu poznat kao brz.

Krajnji rok za vizu za Tokio je 27. jun – rekao je Panić.

Od takmičara Borca u fokusu je Adi Mešetović, jedan od najboljih sprintera u BiH.

– Adi je prije nekoliko mjeseci imao koronu i od tada je u promjenjljivoj formi. Jedan dan se osjeća odlično, a drugi jednostavno ne može da pruži onoliko koliko objektivno može. Oprezni smo s njim, jer je zdravlje naravno na prvom mjestu – naglasio je Panić.

Promoter mitinga je proslavljeni slovenački plivač Darjan Petrič, osvajač brojnih medalja sa najvećih svjetskih takmičenja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: Buy Guns online
  2. Povratni ping: 다시보기
  3. Povratni ping: h&k gun
Back to top button