OSTALI SPORTOVI

OLIMPIJADA KUCA NA VRATA Bogdanović i Mandić: Očekivanja uvek najveća

Selektor tekvondo reprezentacije Srbije Dragan Jović rekao je da su Milica Mandić i Tijana Bogdanović spremne da u Tokiju pruže svoj maksimum.

Idemo na Olimpijske igre, a ne na bilo kakvo takmičenje. Očekivanja su nam uvijek najveća. Imamo želju da budemo vrlo uspješni, čekali smo ovo pet godina. Jedva čekamo da uđemo u Olimpijsko selo i da dočekamo naše takmičenje – rekao je Jović na konferenciji za medije pred polazak u Tokio.

Milica Mandić, osvajačica olimpijskog zlata iz Londona 2012. godine u kategoriji preko 67 kilograma, istakla je da je spremna za svoje posljednje Olimpijske igre nakon kojih će završiti karijeru i da se nada što boljem rezultatu.

– Zadovoljna sam pripremnim dijelom. Uvedeni smo jako dobro u takmičarski dio. Zadovoljna sam formom, imali smo nekoliko test turnira do sada. Očekivanja su visoka, prvo sami od sebe očekujemo mnogo, a onda i javnost – izjavila je Mandić.

Tijana Bogdanović, koja će predstavljati Srbiju u kategoriji do 49 kilograma, rekla je da je osjetila čari olimpijskog postolja u Riju, kao i da će se potruditi da isti podvig napravi i u Tokiju.

– Kao i uvijek imamo najveća očekivanja od svakoga turnira, pa tako i od ovog. Imamo veliku želju i motivaciju. Jedva čekamo da stignemo u Olimpijsko selo i odradimo treninge. Radićemo najbolje što možemo i iskreno se nadam da ćemo nastaviti niz dobrih rezultata sa prethodnih Olimpijskih igara – rekla je Bogdanović.

Bogdanović nastupa u okviru svoje kategorije 24. jula, dok će Mandić na borilište izaći 27. jula.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 예능 다시보기
Back to top button