BIHKOŠARKA

Kamp KK Sloboda 73 okuplja 120 polaznika

Novi Grad je ove godine domaćin šestog izdanja košarkaškog kampa “Basketball camp Novi Grad 2021” čiji je organizator KK Sloboda 73.

Na kampu učestvuje preko 120 dječaka i devojčica iz Novog Grada, Prijedora, Kozarske Dubice, Banjaluke, Sanskog Mosta, Bosanske Krupe, Velike Kladuše i inostranstva.

Promoter kampa je nekadašnji reprezentativac BiH i igrač vršačkog Hemofarma, sarajevske Bosne i drugih klubova Saša Vasiljević. Sa djecom rade još i Mirko Mijailović, trener u mlađim kategorijama FMP-a, Siniša Šolaja šef struke prijedorskih Hantersa, te Nenad Ćuk, trener mlađih kategorija Slobode iz Tuzle.

Učesnici kampa ove godine radiće na dva terena.

– Uspjeli smo da sačuvamo tradiciju. To je najbitnije, kao i činjenica da će djeca i ove godine moći dosta toga naučiti. Radićemo kvalitetno ova tri dana, a to je klincima sjajna prilika i da sklope nova prijateljstva – rekao je Dejan Kukavica prvi čovjek kampa.

Pored rada na taktičko-tehničkim elementima, za sve učesnike kampa biće organizovana takmičenja u šutiranju i raznim igrama. Kroz novogradski kamp u prethodnih pet izdanja prošlo je više od 700 djece.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button