BIHRUKOMET

“Osice” uz sponzore idu po nove pobjede

Pauza između dvije sezone izuzetno je aktivna u ŽRK Borac, a poslije slaganja igračke slagalice, na red je došao na sponzore.

Direktor kluba Darko Savić prije nekoliko dana je izjavio da izutetno lijepa priča pokrenuta 2018. godine može da bude nastavljena uz pomoć institucija i većeg broja društveno odgvornih kompanija, a dvije će i u narednom periodu stajati uz “osice”. Fabrika obuće “Bema” produžila je ugovor sa osvajačicama triple krune minule sezone, a tehnički direktor kompanije Marinko Umičević naglasio da je srećan zbog rezultata ovog kluba.

– Nismo se ni sekund dvoumili da li ćemo nastaviti zajedno, jer su ove devojke ponos Banjaluke, Republike Srpske i BiH. Zato smo odlučili da ih podržimo sa 10.000 maraka naredne godine. Znam da je to mali iznos za planove i troškove koje imaju, ali uvijek kažem kada bi bilo više kompanija koje su spremne da izdvoje manji iznos svima bi bilo lakše, a klubovi došli na svoje – rekao je Umičević.

Snažniju podršku u budućnosti ŽRK Borac imaće od kompanije m:tel.

– Naša kompanija ima opredjeljenje da sponzorišemo klubove, pojedince, timove, koji ulažu svoje vrijeme u kvalitetne i vrijedne stvari. ŽRK Borac već godinama bilježi sjajne rezultate, da nam ostaje damo da im poželim sreću u narednoj sezoni – rekla je portparol m:tela Milica Kondić.

Trener ŽRK Borac Rade Unčanin bez okolišanja je najavio borbu za sve pehare i u novoj sezoni, te poručio da ni Dunajska Streda u EHF Evropskom kupu nije nepremostiva prepreka, dok se direktor Darko Savić zahvalio na podršci i najavio da će u narednom periodu klub predstaviti i generalnog sponzora.

Pripreme za novu sezonu “osice” će početi 2. avgusta, a 28. i 29. avgusta učestvovati na Svesrpskom kupu koji će biti održan u Jagodini.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button