KOŠARKA

Bruks: Nikada mi nije bilo teško da nosim dres Srbije

Kapiten košarkašica Srbije Jelena Bruks oprostila se od nacionalnog dresa porazom u borbi za bronzu od Francuske, koji joj je vrlo teško pao.

– Bila mi je čast da budem deo ovog tima i kada je valjalo i kada nije valjalo. Nije mi bilo teško da nosim dres na sebe, preko celog leta. Šta god da ostavljam iza sebe. Ovo leto mi je bilo najgore, najteže, ali zahvaljujući grupi devojaka sa kojom sa bila ove godina, mogla sam da izdržim do kraja – rekla je Bruk i nastavila o utakmici protiv Francuske.

– Francuska je bila bolja danas, to su pokazale. Toliko godina smo ih mučile, toliko godina smo im uzimale medalje. Ovo je bio njihov trenutak, kao što je naš bio onaj protiv Španije u četvrtfinalu u Valensiji. Tako je ovo bio njihov trenutak da nama vrate za sve. Mogu samo da čestitam i da budem preponosna na sve moje saigračice, na stručni štab, kroz šta su sve prošli sa nama i mi sa njima – rekla je.

Ipak, neće se oprostiti od klupske košarke, s obzirom na to da je ovog proleća produžila saradnju sa Šopronom. Svoje povlačenje i kraj karijere najavila je još prije osvojenog Evropskog prvenstva i Sonja Vasić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button