KOŠARKANBA

Kjuban: Luka najbolji ikada? Za njega nema granica

Kakav status Luka Dončić uživa u Dalas Meveriksima govori i to što je vlasnik franšize iz Teksasa Mark Kjuban, zajedno sa trenerom Džejsonom Kidom i legendarnim Dirkom Novickim, došao u Ljubljanu na potpis novog ugovora sa slovenačkim košarkašem.

Luka je produžio saradnju sa Mevsima do 2027. godine i za to će zaraditi nevjerovatnih 207 miliona evra, a dolazak Kjubana u glavni grad Slovenije bio je povod za intervju dat slovenačkom N1.

Naravno, prva pitanja ticala su se Dončića. Najprije je bilo riječi o mogućnosti da jednog dana postane najbolji igrač svih vremena

– Teško je to reći sada. Luka je trenutno među dva, tri najbolja košarkaša svijeta. Koliko će još ići, zavisi od njega. Sam će odrediti svoj put. Ne postoji granica koliko dobar može da bude. On je jedinstven, ne možemo ga porediti ni sa jednim igračem do sada. Biće zanimljivo vidjeti koliko veliki može da postane – izjavio je Kjuban za slovenački N1.

Otkako je 2018. stigao u Dalas, Dončić ima sjajan odnos sa 63-godišnjim biznismenom.

– Odlično se slažemo. Luka voli da se zabavlja i šali, a obojica volimo košarku i imamo druge zajedničke tačke. On je zaista dobar momak i lako je povezati se sa njim. Predstavlja izuzetno prijatno društvo – dodao je vlasnik Meveriksa.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button