KOŠARKAREGION

Pripremni mečevi Partizana – Pezaro, Cibona, Monako, Efes, PAO, Makabi

Parni valjak u ponedjeljak i zvanično pali motore.

Košarkaški klub Partizan NIS će zvanično započeti pripreme za sezonu 2021/2022.

U popodnevnim satima, dio treninga će biti otvoren za predstavnike medija, nakon čega će crno-bijeli nastaviti sa radom iza zatvorenih vrata.

U utorak, 17. avgusta, ekipa i stručni štab Partizana NIS će otputovati na Zlatibor, gdje će biti obavljen bazični dio priprema.

Prvu test utakmicu, košarkaši Partizana NIS imaće na turniru koji se održava u Opatiji od 1. do 3. septembra. Osim crno-bijelih, učešće na turniru će uzeti i ekipe Pezara, Cedevita Olimpije i Cibone.

Sedmog septembra, Partizan NIS će u Kragujevcu odigrati humanitarnu utakmicu protiv domaće ekipe Radničkog.

Jedanaestog i dvanaestog septembra, Partizan NIS će učetvovati na turniru u Istanbulu. Rivali “parnog valjka” biće domaći Fenerbahče, Uniks i Monako sa kojim će se crno-bijeli sastati u polufinalu.

U Beograd 16. septembra stiže Anadolu Efes. Taj meč, ujedno će biti i zvaničan oproštaj legendarnog kapitena Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

Dan kasnije, crno-beli će otputovati u Atinu, na “Janakopulos kup” koji se održava 18. i 19. septembra. Uz Partizan NIS, na turniru u Atini će igrati i domaći Panatinaikos, Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button