RUKOMET

M:TEL OSTAJE SPONZOR RS RS Klubovi treću sezonu neće plaćati kotizaciju

Kompanija m:tel i u narednom periodu biće sponzor Rukometnog saveza Republike Srpske. Ovu informaciju potvrdio je predsjednik Saveza Marinko Umičević nakon sastanka sa generalnim direktorom M:tela, Markom Lopičićem.

Direktnu korist od ovog ugovora imaće i klubovi m:tel Prve (muške i ženske) i m:tel Druge lige koji već treću godinu uzastopno neće plaćati kotizaciju za takmičenje, što je jedinstven slučaj u regionu.

Na sastanku kod generalnog direktora M:tela Marka Lopičića, osim Marinka Umičevića koji je ujedno i potpredsjednik RK Borac m:tel prisustvovali su i predsjednik trofejnog kluba Saša Kondić, te direktor Vladimir Branković, te je ovom prilikom dogovoren nastavak saradnje M:tela i sa Rukometnim klubom Borac m:tel.

– Prezadovoljan sam postignutim dogovorom i presrećan sam što će ovo ugledno preduzeće i dalje biti uz rukometni sport Srpske. Ovim putem želim da se najiskrenije zahvalim gospodinu Marku Lopičiću koji je istovremeno izrazio i spremnost da nam pomogne i donacijom lopti, što bi bila velika stvar za naše klubove – izjavio je Umičević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button