TENIS

Fondacija “Novak Đoković” dolazi u Banjaluku 10. septembra

Dok će najbolji teniser svijeta Novak Đoković, nadamo se, igrati završnicu US opena, predstavnici njegove fondacije gostovaće u Banjaluci na 19. čelendžeru Srpska open, potvrdio je izvršni direktor turnira Aleksandar Bolić.

On je inače sportski direktor TS Srbije i imao je priliku da učestvuje u izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Banjaluci.

– Jako mi je drago što ćemo ovaj teren konačno staviti u upotrebu, a još tad sam rekao da sam veoma ljubomoran na TS RS koji ima svoj nacionalni teniski centar, a Srbija kao jedna od najvećih teniskih sila u svetu nema. Još jednom bih se zahvalio TS RS i predsedniku Drašku Milinoviću na naporu da se ovaj turnir održi u ovakvim uslovima, u vreme korona virusa.

Ovaj objekat je zamišljen kao multifunkcionalan, tako da će u sklopu priprema za turnir biti održan kamp za mlade tenisere od 1. do 5. septembra. Radi se o međunarodnom kampu, a organizuje ga Teniski savez Republike Srpske. Desetog septembra je planirano da naš gost bude Fondacija “Novak Đoković”, koja će tom prilikom donirati loptice klubovima iz Republike Srpske. Za sam dan finala, 12. septembra, imamo jedno iznenađenje za sve koji će biti na finalnom meču – zaključio je Golić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button