RUKOMET

Donio odluku: Stefan Čavor ostaje u Njemačkoj do 2026. godine

Stefan Čavor je odlučio da ne mijenja sredinu, da ne mijenja klub u kome ga cijene i poštuju, iako je imao i bolje finansijske ponude.

Reprezentativac Crne Gore, jedan od najboljih rukometaša Evrope, potpisao je novi, a ujedno i najveći ugovor u istoriji njemačkog Veclara koji važi do 2026. godine.

Čavor je u proteklih pet sezona, igrajući za Veclar, postigao 535 golova na 144 utakmice, pa je i logično da čelnici kluba i stručni štab nisu željeli da odustanu od produženja ugovora, a Čavor je bio i velika želja navijača.

– Za mene je Veclar više od kluba, to je porodica. Uvijek ću davati sve od sebe za ovaj klub i ponosan sam što ga predstavljam kao igrač. Hvala onima koji su mi ukazali ovo veliko povjerenje, a i našim navijačima na velikoj podršci. Budući da su se napokon vratili, još se više radujemo utakmicama koje slijede – rekao je Čavor, poslije potpisivanja ugovara.

Stefan Čavor je jedan od ključnih igrača Crne Gore koju očekuje učešće na Evropskom prvenstvu, te dueli sa selekcijama Danske, Sjeverne Makedonije i Slovenije, početkom naredne godine.

(Sport Klub)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button