KOŠARKA

Radonjić nakon pobjede “Moramo biti zadovoljni”

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić iznio je utiske poslije premijernog meča sa Splitom.

Crvena zvezda pobijedila je Split 97:61 na startu nove sezone ABA lige.

Radonjić je na konferenciji za medije posle meča govorio o meču protiv Splita i problemima sa povredama.

– Nije bilo jednostavno ovih skoro 14 dana, pokušavali smo da prevaziđemo sve okolnosti koje nisu bile onakve kakve smo priželjkivali. Na toliko problema pokušali smo da uradimo najviše što možemo. U pripremi je takođe bilo značajno to što smo shvatili da pristup mora biti dobar od starta i da ne smemo da dozvolimo da ulazimo u situacije koje mogu da nas dovedu do određenih problema – rekao je Radonjić poslije utakmice.

Crvena zvezda će narednog petka igrati protiv Fenerbahčea u Istanbulu, u meču prvog kola Evrolige.

– Za nas je značajno što smo mogli da računamo na neke minute Voltersa i Lazarevića, koji su se vratili posle pauze i prvi put smo bili u situaciji da možemo da odigramo ‘pet na pet’. U tim okolnostima treba biti zadovoljan. Sad se okrećemo sledećim obavezama i nadi da ćemo moći da na još nekog računamo u narednih pet, šest, sedam dana” – rekao je.

Da li je ovo prava “ratnička” ekipa?

– Rekao sam nešto što je značajno za sve te stvari. Kad budemo mogli da uradimo nešto zajednički i kad budemo imali neke zajedničke testove, pobede ili poraze, moći ćemo da pričamo konkretnije. Još je rano za to. Pitali su me i pre desetak dana kakav je moj stav o tome, ali jednostavno nerealno je da pričamo o tome u trenutku kad prolazimo bez pet, šest, sedam igrača kroz trenažni proces i utakmice koje bi trebalo da nam daju sliku šta imamo i šta bi trebalo ili ne bi trebalo da se radi – rekao je Radonjić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: go right here
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button