RUKOMET

Lukić se vraća na parket „Zaželio sam se rukometa, imamo tim za vrh“

Najveće pojačanje za nastavak sezone rukometni klub Borac M:tel dobio je iz svojih redova.

 Naime, u ekipu se nakon duge pauze zbog povrede vratio bek Marko Lukić.

Mladi rukometaš se povrijedio na pripremama u Tesliću krajem januara, a zatim je operisan u fenruaru. Nakon dugog rada sa ekipom, Lukić je zaigrao protiv Gradačca na otvaranju sezone.

– Sigurno je da sam se poželio rukometa. Najbitnije od svega je da sam u potpunosti spreman i da je povreda prošlost. Nakon povrede i operacije sam mirovao dva mjeseca, a nakon toga sam krenuo sa radom, zatim teretanom. Trenirao sam i sa ekipom, ali iz predostrožnosti sam preskočio pripremne mečeve. Terapije su dale rezultate, tako da mogu maksimalno da radim – istakao je Lukić.

Bek je dobio minutažu u prvom duelu u kojem je banjalučki tim bio odličan.

– Stručni štab želi da me polako uvodi u igri, za sad je sve dozirano. Sad sam dobio dvadesetak minuta i drago mi je što sam opet sa svojim saigračima. Vjerujem da ću u nastavku takmičenja dobijati sve veću minutažu. Još nisam u optimalnoj formi, ali to je razumljivo nakon duge pauze da će mi trebati vremena. Imamo veliku podršku saigrača i trenera i očekujem da nastavimo sa dobrim partijama- poručio je Lukić.

Mladi rukometaš će u nastavku šampionata biti među najiskusnijim igračima u banjalučkom timu.

– Borac će u novoj sezoni imati zaista mlad tim, tako da ću biti među najiskusnijim rukometašima u ovoj sezoni. Imamo tu još nekoliko starijih igrača koji puno pomažu mladima svojim savjetima i mislim da možemo napraviti dobar spoj mladosti i iskustva. Odlično smo krenuli u novi šampionat i to će nam puno značiti –rekao je mladi bek.

Uprava banjalučkog tima nije stavila nikakav imperativ pred četu Mirka Mikića. Borac će u ovoj sezoni nastojati da što više afirmiše svoje rukometaše i da vidi ko od njih može u potpunosti da odgovori izazovima u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

– Istina je da uprava pred nas nije stavila nikakve ciljeve osim da u svakom meču pružimo svoj maksimum, ali samo ime Borca zahtijeva da se ekipa bori za vrh. Na nama je da nastavimo sa dobrim radom, da rastemo kao ekipa i da pokušamo ostvariti što bolje rezultate. Vidjećemo na kraju za što će to biti dovoljno a smatram da imamo kvalitet da budemo u vrhu- dodao je na kraju Lukić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: Hot sex videos
  2. Povratni ping: find more info
Back to top button