KOŠARKANBA

Nikola Jokić dobio ćerku – nosiće staro slovensko ime

Srpski košarkaški as Nikola Jokić danas je postao otac.

Supruga MVP-a NBA lige na svijet je donijela devojčicu Ognjenu.

Nikola Jokić, oženio se prošle godine svojom izabranicom Natalijom Maćešić, koja je košarkaševa ljubav iz srednje škole. Vjenčanje se održalo u Somboru.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja ispred jednog kafića. Počeli su druženje, a nakon šest mjeseci ušli su u vezu. Prvi veći problem u njihovoj vezi bio je kada je Natalija zbog studija napustila Srbiju, što je toliko uticalo na Nikolu koji je čak želio i da ostavi košarku, kako je jednom rekao Dejan Milojević.

Ubrzo nakon njenog odlaska, uslijedio je i Nikolin aganžman u NBA ligi, tako da je par godinama bio nerazdvojan.

Često se o njima govori kao o “divu i palčici” – Nikola je visok 213 centimetara, dok je njegova supruga visoka 173 centimetara.

Podsjetimo, Jokić je upravo zbog trudnoće svoje izabranice riješio da otkaže igranje za srpsku reprezentaciju ove godine.

– Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti – rekao je Jokić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button