KOŠARKAREGION

ORLICE ŠIRE KRILA Pobjeda protiv Vojvodine bila bi sjajan start WABA

Košarkašicer Orlova konačno su dočekale prvu utakmicu u novoj sezoni WABA lige, a u trećem kolu ugostiće Vojvodinu. Utakmica je na rasporedu danas od 17 časova u Sportskoj dvorani “Obilićevo”, a trener Dragana Svitlica nada se da neplanirano duga pauza bez takmičarskih mečeva nije ostavila traga.

Banjalučanke su bile slobodne u prvom kolu jer je gradski rival Feniks odustao od takmičenja, a u drugom im na megdan nisu izašče igračice Basket Kama jer su u svojim redovima imale pozitivne na virus korona.

– Neigranje utakmica u prva dva kola narušilo nam je ritam i dosta toga što smo spremali tokom priprema. Tempirali smo formu za start, ali sticajem okolnosti nismo odigrale dva meča. Nadam se da nas to ipak neće mnogo poremetiti te da ćemo biti na potrebnom nivou – rekla je Svitlica.

Ona očekuje da njene djevojke energetski odigraju na visokom nivou.

–  Nadam se dobrom otvaranje sezone. Vojvodina je dobra ekipa sa veoma zanimljivim sastavom, ddobro pokrivena na svakoj poziciji. Igra jako lijepu košarku, do sada se pokazala kao vrlo ozbiljan tim pa i mi moramo tako da je shvatimo te maksimalno spremni dočekamo taj susret – istakla je Svitlica.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: weed delivery Toronto
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button